Over ons

Al op 16 jarige leeftijd leerde Christel Feron bij bakkerij Steevens in Elsloo de kneepjes van het vak verkoop in een bakkerswinkel.

Tegen de tijd dat ze 45 was (en inmiddels moeder van 2 leuke jongens) besloot ze een stap te wagen en de horeca in te stappen.

Na een paar jaar kwam haar ter ore dat de bakkerij Steevens in Munstergeleen te koop stond en ze was er dan ook als de kippen bij. De zaak werd gekocht. In het begin was het niet gemakkelijk.  Door het faillissement van Steevens heeft ze  echt moeite moeten doen om het vertrouwen van de klanten terug te winnen. Maar het lukte! Mede dank zij de hulp van Coen, haar man en rechterhand.

Toen kwam het definitieve faillissement van alle Steevens bakkerijen en was er even paniek. Wat nu? Gelukkig had ze al gauw een een overeenkomst met bakker van den Bongard uit Spaubeek, die ook al daarvoor aan Steevens leverde.

Tegelijkertijd waren ze stiekem aan het azen op een bakkerswinkeltje in Limbricht, dat al enkele jaren niet meer actief was. Een eerste gesprek met de eigenaar liet hen echter besluiten er vanaf te zien. Het bleef echter “kriebelen”.

Begin 2014 hebben ze de stoute schoenen aangetrokken en na een goed gesprek op 1 april  de winkel in Limbricht geopend.

Ze  hebben een uitgebreid assortiment. Kom gerust eens proeven. En bent u ergens niet tevreden over, laat ons dat weten.

"Wij staan altijd voor u klaar."

 

Afdrukken E-mail